Hodnocení obchodu

5.0
574 Hodnocení
Zobrazit více
  • 5 559x
  • 4 13x
  • 3 2x
  • 2 0x
  • 1 0x
Kvalita komunikace
Doba doručení
joyce Heymen 08.04.2024
+ Goed stevig verpakt.
+ En een mooie gezonde slak.
- Dat de afstand Tsjechië Nederland zo ver van elkaar ligt.
- Anders was ik graag een keer komen kijken.
Ik was eerst een beetje bang om een slak van zo ver weg te kopen en te laten verzenden. Dinsdag werd de slak verzonden, en vrijdag al in huis! Dat was snel. Met de slak ging het heel goed. Ik heb de slak eerst lekker laten bijkomen en krachtvoer gegeven. Wanneer ik weer een slak zou kopen doe ik dat zeker bij Jana! Hartstikke bedankt, ik ben er erg tevreden over.
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Zákazník si přál zůstat v anonymitě 08.04.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Zákazník si přál zůstat v anonymitě 08.04.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Monika Majerová 07.04.2024
+ Šneci přijdou naprosto v pořádku-zdravý a mají nádherné ulity. Je vidět že dostávají dost vápníku a jsou opravdu krásní.
Perfektní domluva, krásní šneci, dobrá doba dodání
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Petr Zeman 07.04.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Michal Svirak 07.04.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Rostislav Wolný 07.04.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Zákazník si přál zůstat v anonymitě 07.04.2024
+ Majteľka obchodu je veľmi rychla v komunikaciì nikdy sa mi nestalo že by mi došla zasielka v zlom stave neskoro alebo rozbita a zle zabalená aj s tovarom ktorým boli aj slimačikovia ktory mi dosli v super stave a krasne rozkrmený.Produkty ktore su na tejto stranke su prvotriedne a zacelkom fajn ceny a ani v zverimexoch niesu niektore veci tak vyhodne zakupiteľne hlavne pre väčšich chovateľov vyhodné.
- Jednym s nevyhod alebo zapory su pre mna to že niektory slimačikovia su celkom dost drahy premna trosku dost predražrny a nie kazdy si to môze dovoliť a celkovo predaj slimačikov nieje celu sezonu ale to chapem .tiež by ma potešilo kebyže su k objednaukam aj darčeky k objednavkam tak ako aj byvali určitu dobu k objednavkam a tak tiez zľavy k objednavkam lebo je to tiez pridana hodnota objednavky
-
-
Bola dobra určite obchod do ktoreho sa rada vraciam za dobrymi produktami ale aj stale bohuziaľ ma svoje chyby a veci čo sa musia dotiahnut ale vidieť ze obchod na sebe pracuje a čaka ho super buducnosť v obchodnej svere ale mal by prihliadat aj na recenzie zakaznikov lebo bez nich by asi nebol existoval .Odozva zakaznikov by mala byt pre obchodnika to najviac .
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Melanie Wobido 07.04.2024
+ Super verpackt, super schöne Tiere
+ Versand innerhalb von 3 Tagen angekommen (dpd)
- Die Lieferung selbst lief nicht gut Päckchen ging in den DPD Shop (lag aber an dem faulen Fahrer) konnte es aber am selben Tag abholen
Alles in allem super immer wieder gerne...
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Kateřina Sčensná 07.04.2024
+ Největší spokojenost, rychle dodání a vše v pořádku, mile překvapeni dáreček ❤️. Jen doporucuji
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Petr Burian 07.04.2024
+ Rychlost.
+ Komunikace.
+ Zabalení.
- Nic.
Spokojen.
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Dita Mrázková 07.04.2024
S nákupem jsem byla spojena, perfektně zabaleno, šneci přišli krásní a v pořádku. Malý dáreček potěšil. Až se objeví v nabídce druhy, na které mám ještě spadeno ráda znovu nakoupím. :D
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Ewa Krawczak 07.04.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Petra Hejtmánková 07.04.2024
Vše probíhá skvěle, navíc s úžasnou ochotou.
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Mateusz Rybak 07.04.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Juliane Walliser 07.04.2024
+ Amazing snails in very good condition, fast Delivery and very nice contact. I will definitely Order again
- DPD didn't Ring the doorbell and stated I wasn't at Home, although I was and waited for the parcel.
- So I had to Pick Up the parcel at the Pickup Shop. Luckily IT was possible to Pick Up the parcel the Same Day
Totally amazing
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Kristýna Peřinová 07.04.2024
+ Rychlé doručení
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Zákazník si přál zůstat v anonymitě 07.04.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Emilie Rambouskova 04.04.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Jakub Sršeň 02.04.2024
+ bezproblémový obchod, rychlá komunikace, domluva na nestandardním odběru zboží, za mne 1*
bezproblémový obchod, rychlá komunikace, domluva na nestandardním odběru zboží, za mne 1*
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Pavel Javornický 31.03.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Zákazník si přál zůstat v anonymitě 30.03.2024
+ Rýchle dodanie, pomerne veľký výber tovaru, možnosť kúpiť všetko potrebné na jednom mieste.
- Žiadne.
Tento e-shop celkovo hodnotím veľmi pozitívne. Nakupujem tu už približne rok a vždy som s nákupom veľmi spokojná. Tovar je vždy veľmi kvalitný. S dodaním tovaru, alebo jeho poškodením počas cesty som nemala nikdy problém.
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Kristýna Racková 27.03.2024
+ Perfektní klientský servis, rychlé doručení, kvalitní zboží. Moc děkuji :)
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Nikola Havlová 26.03.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Zákazník si přál zůstat v anonymitě 21.03.2024
+ Výborná komunikace, nadstandardní vstřícnost, rychlost dodání. Obchod velmi doporučuji.
Nadstandartní ochota, rychlost dodání, výborná komunikace s paní.
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Veronika Jurenková 19.03.2024
+ dobře zabalené
+ malý dáreček k objednávce
+ kvalitní produkty
+ cena
Nakupuji již po několikáté a jako vždy vše bez problémů :)
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Zákazník si přál zůstat v anonymitě 19.03.2024
+ Šnekům velice chutná
- Delší příjezd balíčku
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Šimon Dobias 18.03.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Simona Karlovská 16.03.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Marion Müller 12.03.2024
Zobrazit více
Kvalita komunikace
Doba doručení
Spinner
Cookies Cookies

Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se Vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.